Трудно обвързване за 6 зодии
Публикувано на: 06.08.2020
трудно обвързване

Трудно обвързване за 6 зодии. Характерът на човека е генетически обоснован, като възпитанието на индивида играе второстепенна роля. И все пак се оказва, че съществуват обединяващи характеристични особености за хората в зависимост от това, какво е било разположението на Земята и Луната при тяхната съвместна обиколка около Слънцето. Астрологичните проучвания в тази област показват, при кои от 12-те зодии е относително по-трудно осъществяването на любовен тип „връзки“. Те са 6 на брой и по долу ще ги намерите в хронологичен ред.
Водолей
Ако искате истинско романтично обвързване, то най-добре е да си подберете представител на зодията „Водолей“, тъй като веднъж влюбили се, те се отдават до такава степен, че са склонни към неразумни постъпки, само и само демонстрират своята любов. Хората от тази зодия са също така лоялни приятели, но не мислете, че споделяйки с тях своите чувства, преживявания ще получите нужното внимание и съпричастност.

Тази незаинтересованост се дължи на обстоятелството, че „Водолеите“ се интересуват изключително от своите собствени житейски проблеми и изискват близките и приятелите им да бъдат съпричастни към тях. Това избирателно отношение се пренася и върху връзката им: създава се впечатление, че собствените емоции на „Водолеите“ са първостепенни за тях, за сметка на тези на партньорите им, което поражда у последните нарастващо огорчение от тази, в същност привидна незаинтересованост. Защото „Водолеите“ просто се чувстват неловко в случаите, когато половинките им изразяват силни емоции на отчаяние, скръб, ярост и тревоги, и вместо да покажат своята съпричастност, те предпочитат мълчаливо да излязат от стаята… Това обяснява и тяхното нежелание да споделят каквито и да са подробности от интимния си живот дори с най-близките си приятели. Недооценяването на партньора също има негативен ефект върху връзката на „Водолеите“, но почти винаги идва момента, когато те ще започват осезаемо да вникват все по-дълбоко в чувствата на половинката, за да търсят високоценената от тях интелектуалната хармония, изразяваща се в сходни интереси, вкусове и увлечения. Така че търпение с „Водолеите“!

Риби

С „Рибите“ нещата са ясни: по характер, те са изключително чувствителни и лесно уязвими. Партньорът им трябва винаги да е „нащрек“ да не ги обижда по какъвто и да е начин, защото тогава те стават подозрителни, ревниви и се затварят дълбоко в себе си. Притежавайки независим нрав обаче, те съумяват да прикрият своевременно своето разочарование при непропорционално поведение на партньора, в когото са се влюбили силно и всеотдайно. Така, „Рибите“ бързо се оказват в плен на песимизма, че следващата им връзка, вероятно, отново ще бъде неуспешна.

Такова предопределение води до неадекватна оценка по отношение на потенциални бъдещи партньори, както и дали изобщо си струва да се създава нова връзка. Оттук до унинието и депресията пътят е къс, но повечето от „Рибите“ имат моралните сили да се върнат отново към романтичните мечти да бъдат отново влюбени, този път в „точния“ човек. Несъмнено, сериозната връзка с „Рибите“ се оказва истинско предизвикателство, което се осмеляват да приемат малцина. А си струва, ако държат да имат едни истински романтични любовни отношения!

Телец

„Телците“ са самоуверени, че ще успеят да се реализират в живота и го постигат благодарение на проявяваните от тях настойчивост, търпение, услужливост, лоялност и артистичност. Понякога спокойствието им граничи с мудност, зад която прозират твърдоглавост и дори инат. Имат силно изразено чувство за собственост, което ги прави силно ревниви по отношение на половинката им, дори за това да няма основание.

„Телците“ са самонадеяни и смятат, че винаги те са правите – не търпят чуждото мнение, искат на всяка цена околните, включително партньора/-ата, да възприемат техните идеи и схващания като единствено възможни, което, естествено, създава напрежение и в любовните им отношения, а след появата на равнодушност не се колебаят и за секунда да сложат точка на връзката, уверени че следващият път ще намерят търсеният от тях индивид, който да ги възприеме и обикне с всичките им особености на характера.

Близнаци

„Близнаците“ се отличават с заразителна жизненост, деятелни са, а общителността им позволява лесно да установяват контакти с околните. Те не се интересуват от посредствени личности, от които лъха еднообразие и скука. За сметка на това лесно попадат в любовната примка, когато срещнат ярка, колоритна и обезателно загадъчна личност, защото неизвестното ги притегля неудържимо през целия им живот. На тази база, флиртовете и изневерите изглеждат за тях оправдани, а как това се понася от „половинката“ престава да ги интересува при загуба на интерес към нея. И колкото по рутинни стават отношенията във връзката им и колкото повече отчуждението нараства, толкова по-хладно се държат отегчените „Близнаци“ към партньора/-ата си, независимо от физическите му/й достойнства, които недоумяват кое в постъпките им руши така брилянтно започналата връзка.

Така, за потърпевшите се оказва истинско предизвикателство да успеят да съхранят любовта в така разпадащата се връзка, защото не могат да си отговорят на въпроса къде са били техните грешки. От своя страна, за „Близнаците“ не е присъщо да се задълбочават в подобни анализи, възприемайки априори тезата, че вината никога не е у тях самите. А началото винаги е обещаващо, тъй като влюбените „Близнаци“ създават впечатление, че са изцяло попаднали под обаянието на партньора/-ата в новосъздадената връзка. Нещо повече, те създават волно или неволно у него/нея илюзията за перфектно общо бъдеще.

Такова обаче е трудно достижимо поради двойствената природа на „Близнаците“, чието поведение постепенно се променя; те постепенно охладняват и започват да проявяват необясними поведенчески странности, несподеляйки своите мисли, чувства и намерения и инициирайки у половинката чувство на угризение заради несъществуващи вини. И тогава раздялата става неизбежна и „Близнаците“ се впускат неудържимо към търсене на нови приключения…

Скорпион

Скорпионите са силно чувствителни, страстни в любовта и унищожителни в омразата си – тежко ви, ако си я навлечете… Затова поведението им трябва да бъде внимателно анализирано – една съвсем нелека задача! Необходимо е да се изхожда от презумпцията, че те се влюбват много силно, при което започват да изпитват патологична ревност. При анализа да не се забравя: „Скорпионите“ за властни личности, прикриващи ефективно чувствата си и проявяващи често пъти неоснователна подозрителност и мнителност. В определени случаи те могат да бъдат нетолерантни, а в други – жестоко отмъстителни… Трудно се достига до сърцето на „Скорпиона“ – трябва да се действа заобиколно като първо се се търси неговото приятелство, за да се получи доверието му. Едва след това има надежда за нещо повече. Но внимание, „Скорпионите“ не трябва да бъдат наранявани бидейки изоставяни – за предпочитане е инициативата за такъв акт да идва от тях самите – само така е спасението от отмъщението им, ако са се почувствали изоставени… Така че, много, много внимателно със „Скорпионите“!

Стрелец

Стрелците са подвижни, жизнени и вечно търсещи приключенията натури – навсякъде, включително и в любовта. Чаровни са и първото впечатление от тях е повече от позитивно, а в някои случаи – направо омайващо! Контактите им са чести, а изборът им зависи от великолепието на картината, която те чертаят в ума си за една възможна връзка. Често и относително бързо се разочароват, защото завишените им очаквания, по правило, далеч надвишават реалността.

Полученият романтичен недостиг в любовта, в комбинация със свободолюбивия им дух, води до нараняваща липса на внимание към неоправдалия очакванията партньор и те със страст и без забавяне се впускат да търсят нови приключения – обикновено с подобен завършък. За да се обвържат, партньорът трябва наистина да бъде „специален“, такъв какъвто си го представят във въображението. Трудна зодия, нали?

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Щастието между двама души

Щастието между двама души

Щастието между двама души изисква усилия и компромиси от двамата, за да се създаде здрава връзка. Ето някои неща, които биха подобрили връзката ви: 1.  Не се сравнявайте с останалите двойки Двама души, които са щастливи един с друг и се обичат нямат нужда да сравняват...

Какво да носим в чантата си

Какво да носим в чантата си

Какво да носим в чантата си, когато имаме нужда. Понякога ни се налага да се прибираме сами и невинаги е толкова безопасно, колкото ни се иска. Добре е, където и да сме, да имаме едно на ум и да разполагаме със защитни средства, които на пръв поглед изглеждат...

Омъжих се млада

Омъжих се млада

Омъжих се млада, но не ми потръгна изобщо. Запознах се с бъдещия си съпруг на едно моминско парти. Хората са си го казали, че на такова парти НЕ трябва да се забъркваш с мъже. Явно наистина това поверие трябва да се спазва. В началото всичко беше прекрасно: имах нова...

Тайното семейство на моя любим

Тайното семейство на моя любим

Тайното семейство, за което дори и не подозирах. Разочарованията в живота се срещат често. Но не съм предполагала, че подобно нещо ще се случи точно на мен. Преживях тежък развод и исках да стъпя на краката си. Трябваше и доста време, за да забравя горчивината, с...

Какво да носим в чантата си

Какво да носим в чантата си

Какво да носим в чантата си, когато имаме нужда. Понякога ни се налага да се прибираме сами и невинаги е толкова безопасно, колкото ни се иска. Добре е, където и да сме, да имаме едно на ум и да разполагаме със защитни средства, които на пръв поглед изглеждат...

повече информация
Омъжих се млада

Омъжих се млада

Омъжих се млада, но не ми потръгна изобщо. Запознах се с бъдещия си съпруг на едно моминско парти. Хората са си го казали, че на такова парти НЕ трябва да се забъркваш с мъже. Явно наистина това поверие трябва да се спазва. В началото всичко беше прекрасно: имах нова...

повече информация
Тайното семейство на моя любим

Тайното семейство на моя любим

Тайното семейство, за което дори и не подозирах. Разочарованията в живота се срещат често. Но не съм предполагала, че подобно нещо ще се случи точно на мен. Преживях тежък развод и исках да стъпя на краката си. Трябваше и доста време, за да забравя горчивината, с...

повече информация
Доведе си мъж от село

Доведе си мъж от село

Доведе си мъж от село за ужас на баща й. Така започва разказът ми. Една моя приятелка постоянно не й вървеше с мъжете. Всяка нейна връзка завършваше с провал. Вина за това до голяма степен имаше нейният баща. Постоянно се месеше в отношенията й с мъжете и намираше...

повече информация
Българските мъже

Българските мъже

Българските мъже не са това, което трябва да бъдат. Това си е мое мнение, но доста мои приятелки го споделт напоследък. Гледам как се държи синът ми, наблюдавам реакциите на мъжа ми, виждам проблемите с мъжете на моите приятелки, интригите на моите колеги и...

повече информация
Последните ми връзки

Последните ми връзки

Последните ми връзки бяха тотална щета. Реших, че е време да си дам малко почивка и да направя нещо, което да промени живота ми. Реших, че е време да се усамотя в покрайнините на града и да си взема куче. Исках да остана малко сама със себе си, сред природата,...

повече информация